Day 13.

Jeg vil indrømme at jeg finder mange af disse emner rimeligt svære at besvare. I dag skal jeg nævne et celebrity "crush", og som de fleste ved, så er jeg ikke typen der hverken kigger på fyre eller dømmer mennesker af deres udseende, så det er meget begrænset hvad jeg har haft med at gøre af den slags.

Så jeg vil derfor relatere til mit blogindlæg fra igår, om Daniel Radcliffe. Nej, jeg synes ikke at han er utrolig overdrevet lækker, for jeg kan ikke formulere hvad dét er at være lækker. Og så er det jo heller ikke Daniel Radcliffe, men hans fiktive rolle som den unge troldmand Harry Potter, baseret på bøgerne af J.K. Rowling. For dér, kan jeg virkelig godt sidde og drømme om ham. Den måde han er på, hans måde at formulere sig på og så den utrolige gennemskuende væremåde han har, fascinerer og fanger mig på et helt specielt plan. Og hans troldmandskræfter er da bare lige et ekstra plus, som gør ham endnu mere mums.

Men for at holde mig lidt til bloggens virkelig emne kan jeg da nævne et par af dem, der ikke ville få et nej hvis de ligefrem tilbød sig selv:

Johnny Depp.
Patrick Dempsey.
Jared Leto.
Orlando Bloom.
Daniel Radcliffe.
Jason Dolley. (Han er bare nuttet, det er alt)

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar