Rainbow Challenge - Day 3

GUL

5 ting:
1. Smørblomster
2. Lemonade
3. Smiley'er
4. Udsalgs skilte
5. New Yorks taxaer

Farvens betydning:
Gul er svigens og falskhedens farve, men vi forbinder også den gule farve med solskin, stor energi og effektivitet. Gul kan fremme glæde, logisk tankegang og stimulerer intellektet. Ubalance med gult kan fører til problemer med grænser til andre mennesker, projektioner og for megen påtagning af andres problemer. I et rum vil en gul vægfarve gøre rummet venligere og lysere og farven gul påvirker os generelt i retning af mere optimisme og bedre humør.

Stikord: falskhed, bedrag, misundelse, forræderi, jalousi, surhed, kravstillende, sol, livskraft, guddommelig visdom og kraft, intellekt, venlighed og arbejdsomhed.
Gul er en primærfarve, hvis komplementære farve er violet. Bølgelængde 570-580 n.m..RGB (255,255,0). Arbejder man med farvemeditation sidder farven gul i solar plexus og påvirker således de organer, som dette chakra har indflydelse på.
Farven er forbundet med tal 1 og 7, tonen E og stenen Citrin.

Min mening:
Gul minder mig om lys og om sommer. Om lystige citronsommerfugle som flakser omkring i solens stråler og stikker deres lange snabler ned i alverdens blomster for at suge deres søde nektar ud. Grøfter fyldt med lysende mælkebøtter, som hurtigt visner og gylder luften med deres luftbårne frø, som en snestorm om sommeren. Den minder mig om sømænd i gule regnfrakker og hatte, som bruger den meste af deres tid på havet, vier deres liv til oceanerne og føler sig bedst tilpas med en salt lugt i næseborene og havets brusen i ørerne.

Billede:
Tumblr_lnkyodsstg1qhpt7qo1_500_large
Farvens betydning er taget fra:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar