Work

Åh ja, så er det imorgen at jeg skal til "jobsamtale" i bageren, selvom at jeg har en smule på fornemmelsen, at jeg allerede er ansat. Jeg glæder mig i hvertfald ret meget.
Jeg har altid haft en idé om at jeg gerne ville prøve at være bagerjomfru. Samværet og kontakten med kunder, anrette og stille an og bare servicere.
Jeg tror faktisk godt at jeg ville kunne passe ind i servicebranchen, hvis ikke at jeg var sådan en stræber. Jeg nyder at behage og gøre andre mennesker glade, det er det som at der giver mig tilfredshed i tilværelsen.

Hellere et smil på andres læber, end et smil på mine, for det kommer automatisk, når at jeg gør et andet menneske i godt humør.
Så hvis jeg kunne gøre det med et smil på læben imens at jeg langer rundstykker over en disk kl. 06.00 om morgenen, så er det lige et job for mig!

Imorgen aften står det så på 18 års fødselsdag hos Juliepigen aka. Julz. Jeg glæder mig, hun er en dejlig pige og selvom at jeg kun har hørt om de andre gæster, så er jeg sikker på at det bliver en dejlig aften/nat, og jeg krydser fingre for vejret, for hvor lækkert kunne det ikke lige være at udnytte at kunne være udenfor også!
Så jeg skal bare lige have gaven helt på plads, jobsamtalen overstået og så er jeg klar på fest og farver.Tumblr_ljd85gujcg1qafc06o1_500_large

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at du godt kan lide at gøre folk glade! :-D det kan man jo ikke gøre andet end at blive rørt af at høre. Jeg syntes virkelig du besidde en god egenskab der! "det er bedre at give end at modtage" som man jo siger :-D
    Håber du vil kigge forbi min blog på www.camillabielski.blogspot.com

    SvarSlet