Rainbow Challenge - Day 7

LYSERØD/PINK

5 ting:
1. Ballet-skørter
2. Hello Kitty
3. Solopgang
4. Tyggegummi
5. Små piger

Farvens betydning:
De lyserøde farver virker fredfyldte og lidt nostalgiske. Lyserød/pink er en bleg rød farve der første gang blev registreret i det 17. århundrede, til at beskrive de blegrøde blomster med farven pink, de dækfrøede planter i den ægte Nellike. Denne farve står for skønhed, elegance og godhed.
Lyserød/pink symboliserer renhed i sindet, glæde og kærlighed. Ingen negative associationer.
I opfattelsen af nogle mennesker, pink tager på en negativ, sukkerholdig-sød farve. I Feng Shui, lyserød, er farven på små piger, der symboliserer deres fremtidige ømhed og kvindelighed, evnen til at elske.
Pink visuelt øger størrelsen af rummet.. Pink afbalancerer dominerende røde, afbøde de negative virkninger. Impact. Pink har evnen til at neutralisere eller helt undertrykke aggression.
Stikord: følsomhed, fornyelse, genfødsel, forår, det feminine aspekt, blidhed, næstekærlighed, men også noget oversart, sårbar.

Pink bør ikke bruge disse mennesker, for hvem han synes meget sukkerholdige eller sentimental - i dette tilfælde vil det give dem irritation reaktion. Det samme gælder for mennesker pragmatisk.
Pink med en lilla nuance anbefales til mennesker født under tegnet af Fiskene.

Min mening:
Lyserød/pink er for mig noget feminimt, sart og enkelt. Noget med glimmer og diamanter på. De små pigers yndlingsstrømper, madkasser og rygsække. Lyserød minder mig om store bobler, blæst i bobletyggegummi og om prinsesser med glitrende kjoler og diademer. Lyserød er for mig en forelskelse, en fornemmelse om forår og en knitrende følelse indest inde i kroppen. Pink er farven for glamour, for Barbie og for flamingoer, som står i flot en en sø på savannen og fanger fisk. Pink er festlig, pink er ivrig og pink er dominerende.

Billede:
Tumblr_lnseexygdh1qmsat3o1_500_large
Farvens betydning er taget fra:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar