20.03.2011

Undskyld for de manglende opdateringer de sidste par dage, men jeg har haft en rigtig svær uge, så jeg har ikke lige haft det store overskud til at blogge. Men nu er jeg tilbage på banen igen.
idste at jeg opdaterede nævnte jeg at jeg havde en anden "30 Day Challenge", men nu hvor at jeg har kigget lidt nærmere på den, er der lidt for mange af spørgsmålene som at jeg synes er de samme, så jeg har valgt at droppe den plan. å hvad der kommer til at blive fremtidige blogemner kan jeg ikke svare på, men idag tror jeg ikke at det bliver svært at finde indhold til indlægget.
Jeg har nemlig på det sidste oplevet en forandring i mit liv. En glæde, som slet ikke er til at slå væk, en boblende fornemmelse i maven og et utrolig lyst synspunkt på livet. Jeg tror aldrig at jeg har haft det sådan før. Der er den her person, som har fået mig til at indse hvor dejligt livet kan være, hvor meget som at man går glip af hvis man skrotter emnet kærlighed. En, som er helt sin egen unikke personlighed og som fortår hvad jeg siger og lytter til mig uanset hvad. En som accepterer mig for den jeg er, og som at jeg kan lave hvad som helst sammen med, uden nogensinde at føle mig dårligt tilpas. Denne person får mig til at føle mig så velkommen i verden, at jeg konstant svæver rundt på min egen lille sky.
Denne person, får mig til at glemme hvor dumt og hårdt at livet kan være, får mig til at ignorere min spiseforstyrrelses stemme og bare nyde øjeblikket. Denne peron får mig til at føle mig som noget særligt og gør mig så lykkelig, at jeg ville gøre alt for at personen har det godt.
Når vi ikke er sammen, savner jeg personen og selvom vi har brugt flere timer i hinandens selskab, er det utrolig hårdt at sige farvel. Denne person har virkelig forandret mit liv, og fået mig til at tro på at gode ting kan ske, også i det virkelige liv.
Jeg håber aldrig at denne følelse forsvinder, for du gør mig virkelig hel!
Julie Stokholm, tak fordi at du er til. i: <3 
1 kommentar: