Day 01

"Your favourite song."

- Jeg går ud fra at de mener "Your favourite song at the moment" for det svinger en del når det er mig som at der skal besvare dette.
Men lige for tiden tror jeg at mine to yndlingssange er:

P!NK - Fuckin' Perfect.
Jessie J - Price Tag.

Og dem får i da lige smidt ind her også, hvis nogen skulle have den fejl i deres opdragelse, så de ikke kender dem, eller bare har lyst til at høre dem igen.


P!NK - Fuckin' Perfect.
- Jeg elsker for det første Pink's (Alecia Beth Moore) stemme over alt i verden og jeg kan slet ikke blive træt af hendes musik, da jeg synes at teksterne er fulde af indhold og pointer. Denne sang fanger mig meget, da jeg første gang at jeg hørte den, græd en smule, fordi at det var en veninde som sagde at sangen fik hende til at tænke på mig, hvilket at jeg fandt meget hårdt at tage, da jeg et eller andet sted godt ved at jeg er hård ved mig selv og omtaler mig selv meget grimt. Så den går lige i hjertet på mig.

Jessie J - Price Tag.
- Jeg synes at sangen fanger nutiden meget godt, ved at det hele kommer til at handle om penge, udseende og andre materielle ting og at vi glemmer at stoppe op og nyde det liv, som vi faktisk har mellem hænderne. Jessie J's (Jessica Ellen Cornish) stemme er anderledes på en rigtig fed måde, og så skal man ikke høre omkvædet mange gange, før end at man selv sidder og skråler med. Og så har jeg jo derudover en svaghed for pop-sange, som lige har en bridge med noget rap, det er lige den rette udveksling så sangen ikke bliver for pop-klistret for mig.

1 kommentar:

  1. Så lige din blog og er blevet fast læser :)

    kirstenrandom.blogspot.com

    SvarSlet